Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

CUPCAKES ΜΕ NUTELLA




Αύριο μπαίνω στον μήνα μου κι όπως καταλαβαίνετε η αγωνία και το άγχος για τη στιγμή του τοκετού αρχίζει να κοντοζυγώνει! Παρ' όλα αυτά η αναζήτηση για τα πιο νόστιμα κεράσματα βάφτισης και σαραντίσματος συνεχίζεται απτόητη και τα συγκεκριμένα cupcakes βρίσκονται σίγουρα στη λίστα με τα φαβορί!
Καλά μαγειρέματα και καλό σαββατοκύριακο!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

 





Τα μήλα αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους, κι αφού όπως έχουμε ξαναπεί "ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα", δε γινόταν να επιστρέψω με κάτι άλλο εκτός από πολυαγαπημένα και κλασικά μηλοπιτάκια.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ




Έλεγα να αναρτήσω μηλοπιτάκια σήμερα άλλα, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, είπα να βάλω κάτι αλμυρό, ένα ευχάριστο διάλειμμα για να επιστρέψω στα γλυκά με τα μηλοπιτάκια την επόμενη φορά. 

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σπιτικά μπισκότα Οreo




Καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου!
Επέστρεψα, με τι άλλο, μα με γλυκιά απόλαυση φυσικά (είπαμε έχω πάθει έναν ντρουβρουτζά με τα γλυκά τελευταία..)! γλυκά, γεμιστά μπισκοτάκια που όλοι, μικροί μεγάλοι, λατρεύουν. 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ (ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ)






Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο και επισήμως πλέον σε όλη την μπλογκογειτονιά!
Με αφορμή τα λαχταριστά μπισκότα με φυστικοβούτυρο που είχε αναρτήσει η μλπογκοφίλη Ερμιόνη στο  μπλογκ της The one with all the tastes, που από την πρώτη στιγμή μου μπήκαν στο μάτι αλλά τώρα αξιώθηκα να φτιάξω (τη συνταγή θα τη βρείτε εδώ), αποφάσισα να φτιάξω σπιτικό φυστικοβούτυρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share