Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



Εύχομαι κι ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω ως μέλλουσα μάνα και πριν αναχωρήσω για την κλινική! Με γλυκιά απόλαυση εννοείται ότι επέλεξα να σας αποχαιρετήσω για λίγες μέρες, καθότι το ντελίριο με τα γλυκά καλά κρατεί.., και την επόμενη φορά θέλω να πιστεύω ότι θα μοιραστώ τις συνταγές και τις σκέψεις μου μαζί σας έχοντας δίπλα μου τον μπεμπαρίνο μου!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

MAC N CHEESE ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ







Ρε παιδιά βοήθεια! Τι είναι αυτό το καινούργιο σχέδιο με τις ξεκούδουνες διαφημίσεις μέσα στη σχεδίαση του blogger καθώς και τις υπογραμμισμένες λέξεις του κειμένου που επίσης οδηγούν σε άσχετες διαφημίσεις??? 

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

SMOOTHIE ΜΠΑΝΑΝΑΣ



Ένα δροσιστικό φρουτοποτό που είναι συνάμα γλυκό και θρεπτικό (άργησα λιγάκι να βρω κάτι δροσιστικό αλλά πέτυχα διάνα! άλλωστε εγώ ακόμα ζεσταίνομαι, και θα συνεχίσω να ζεσταίνομαι εκτός απροόπτου για κανά δυο βδομάδες ακόμα...). 

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΤΟΦΙΝΟΥΑΖ




Επιτέλους δρόσισε ελαφρώς (πιο ελαφρώς δε γίνεται!) και θα μπορέσω να ανασάνω λιγάκι η άμοιρη γκαστρέντζα! Βέβαια απ' ότι ακούω αυτό το μικρό κύμα δροσούλας δε θα κρατήσει και πολύ και η ζέστη θα επιστρέψει δριμύτερη αλλά από τα ολότελα καλή και η παναγιώταινα!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share