Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

DIY FRANKENSTEIN



Και συνεχίζουμε στο πνεύμα του Halloween μια και είναι η τελευταία μέρα σήμερα του Trick or Treat άρα και η τελευταία μας ανάρτηση (για φέτος).

Μετά από τις ιδέες για Ηalloween Party, τις Τρισδιάστατες Νυχτερίδες που μπορείτε να φτιάξετε παρέα με τα πιτσιρίκια σας και τα πιο εντυπωσιακά θεματικά μάφινς για τον μπουφέ σας, σειρά έχει ο kid friendly Frankenstein.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

10 AMAZING HALLOWEEN CUPCAKES


Αν ετοιμάζετε Halloween-Party σαν κι εμάς δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω cupcakes και σίγουρα θα καταπλήξετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.

Κάντε κλικ στους συνδέσμους κάτω από τις φωτογραφίες για να μεταφερθείτε στα original sites από όπου και οι συνταγές για να δείτε πως θα τα φτιάξετε.

Πάμε να διαλέξουμε...














 
 


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

DIY ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ (DIY 3D BATS)



Αχ πόσο μου είχαν λείψει οι χειροτεχνίες! όταν έχεις ένα μωρό στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε χειροποίητο όχι μόνο λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κι επειδή μέχρι κάποια ηλικία αυτό που κυρίως αρέσει στα παιδιά είναι να χαλάνε και όχι να φτιάχνουν.

Ανέκαθεν έβρισκα την ενασχόληση με τις χειροτεχνίες και τις κατασκευές άκρως δημιουργική, διασκεδαστική και χαλαρωτική.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΚΙΝΟΑ (SWEET QUINOA)


Άλλο ένα super food που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σας έχω σήμερα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και ελεύθερο γλουτένης και μπορεί να αντικαταστήσει το ρύζι σχεδόν παντού. Αυτό το προϊόν από τις μακρινές Άνδεις είναι από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη γι' αυτό, ειδικά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη καλά θα κάνετε να το συμπεριλάβετε στο διαιοτολόγιό σας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΣΤ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΒΓΟ (AVOCADO & EGG TOAST)



Και μια αλμυρή ανάρτηση έτσι για αλλαγή!

Βαρεθήκατε να τρώτε όλο τα ίδια και τα ίδια για πρωινό?? ε λοιπόν, τέρμα η βαρεμάρα!
 
Γιατί σήμερα σας έχω μια πολύ καλή πρόταση για πρωινό (ή και για βραδινό) μ' ένα συνδυασμό που κυριολεκτικά σκοτώνει: Αβοκάντο+Αβγό!!

Αυτό το εξωτικό φρούτο με την παράξενη γεύση και την ακόμα πιο παράξενη υφή είναι από τα πιο σημαντικά αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά τρόφιμα που υπάρχουν και συγκαταλέγεται στα λεγόμενα super foods.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (PEANUT BUTTER COOKIES WITH MARMELADE FILLING)

recipe in English at the end of the post

Οι λάτρεις του φυστικοβούτυρου πραγματικά θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή καθότι ο συνδυασμός φυστικοβούτυρου-μαρμελάδας (φράουλας κατά τη δική μου προτίμηση) είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν!

Αλλά ακόμα κι αν δεν πετάτε τη σκούφια σας για το συγκεκριμένο προϊόν σας προτείνω να δώσετε σ' αυτά τα μπισκότα μια ευκαιρία. Κι ο αντρούλης μου που δεν είναι και πολύ fan του φυστικοβούτυρου τα εν λόγω μπισκοτάκια τα εξαφάνισε εν ριπή οφθαλμού (βοηθήσαμε κι εγώ με τον μπουρμπουλήθρα μας βεβαίως-βεβαίως)!

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ MΑΦΙNΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ - LOW FAT CHOCOLATE MUFFINS




Ένα μάφιν σοκολάτας είναι κάτι απόλυτα συνηθισμένο......... Όμως ένα σοκολατένιο μάφιν με χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες, που είναι παράλληλα ζουμερό, αφράτο, πεντανόστιμο και λαχταριστό είναι κάτι πολύ μοναδικό!Δεν περιέχει ούτε βούτυρο όυτε αβγά οπότε είναι τέλειο για σας που προσέχετε τη σιλουέτα σας! Αλλά στην τελική είναι τόσο νόστιμα που είτε προσέχετε τα λιπαρά είτε όχι, ΠΡΕΠΕΙ να τα δοκιμάσετε!!!

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

HALLOWEEN PARTY



Βλέποντας όλες αυτές τις αμερικάνικες ταινίες με τις κολοκύθες φαναράκια, τα φαντάσματα, τους σκελετούς, κι όλα αυτά τα τόσο χαριτωμένα μεταμφιεσμένα παιδάκια που περιμένουν γλυκιά λιχουδιά για κέρασμα, μη μου πείτε ότι ποτέ δεν μπήκατε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την αμερικάνικη μόδα και να κάνετε ένα Halloween party στο παιδί σας??  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share