Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

YELLOW ARMY - ΕΝΑΣ ΧΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ




Ο καλύτερος τρόπος για να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να ξεκινήσουμε σωστά τη μέρα είναι ένας χυμός γεμάτος διαφορετικά φρούτα και πολλές βιταμίνες!

Αν βρεθείτε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ελάτε να γνωριστούμε και να δοκιμάσετε τους πολλούς συνδυασμούς που προτείνουμε τόσο σε φρεσκοστυμένους χυμούς όσο και σε smoothies.


Εδώ θα βρείτε επίσης τα πιο νόστιμα και χειροποίητα πρωινά εδέσματα: πίτες, πεiνερλί, cupcakes, πίτσα, σάντουιτς και πολλά άλλα, όλα με τα πιο φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά, διογκωτικά και χρωστικές ύλες.  

Σας περιμένουμε λοιπόν στην οδό Ερμού 10 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.   

Αν όμως δεν είστε στη Θεσσαλονίκη και θέλετε να ξεκινήστε σωστά τη μέρα σας ή θέλετε να ετοιμάσετε κάτι σούπερ δυναμωτικό για τα παιδάκια σας, κάντε αυτό τον κίτρινο "στρατό" που θα θωρακίσει τον οργανισμό σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. 😉 

Υλικά:

  • 1 μήλο
  • 1 αχλάδι
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 μανταρίνι


Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ για ένα λεπτό. Αν δε θέλετε να έχει καθόλου κομμάτια περάστε από τη σίτα πρώτα και μετά σερβίρετε.

ENJOY!
_________________________________________________________________________
A tonic and refreshing juice
 If you ever find yourself in Thessaloniki, the second largest city in Greece, please come to our place at the centre of the city to meet us and have an exquisite Greek brunch.
Here you will find freshly squizzed juice, smmothies, handmade pies, pizza, cupcakes and many many more.
You will find us at number 10 Ermou street, from 9 in the morning to 8 in the evening.
But if you want to enjoy yourself this fresh, full of vitamins juice here's how you'll do it.

Ingredients:
  1 apple
1 pear
1 orange
1 tangerine

Blend all well and enjoy!

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share