Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΥΣ




Αυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο είναι φυσικά ο μουσακάς), συνταγή που μάθαμε από τις μανάδες μας και αυτές από τις δικές τους. Πρόκειται για το Παστίτσιο γνωστό και ως "Ελληνικά Λαζάνια" (Greek Lasagna). Οι νοικοκυρές πιθανώς τη γνωρίζουν, την παραθέτουμε λοιπόν για όσους τώρα αρχίζουν να πειραματίζονται με τη μαγειρική, για τους ομογενείς και γενικά για όσους ενδιαφέρονται για την ελληνική κουζίνα.
Τα κύρια υλικά είναι ο κιμάς, η μπεσαμέλ και τα χοντρά μακαρόνια. Η μπεσαμέλ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share