Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΦΑΚΟΡΥΖΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ



Τώρα τι θες να σου πω?? ότι πλησιάζει η Μεγάλη Βδομάδα και όλοι ψάχνουμε για νηστίσιμες πλην λαχταριστές και μπάνικες συνταγές?? ότι το καλοκαιράκι έχει αρχίσει ήδη να κάνει την εμφάνισή του οπότε πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να απολαύσουμε τα όσπρια γιατί η σούπα δεν τραβάει με τη ζέστη?? ότι είναι ένα από τα πιο πλούσια σε πρωτεΐνες και σίδηρο πιάτα?? όχι, δε θα σου τα πω! θα σου πω απλά ότι αν δε δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή....ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!! 

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ




Επιτέλους άνοιξε ο καιρός και άρχισε λιγάκι να θυμίζει Άνοιξη! μη σας πω ότι έχει αρχίσει ήδη να μας γνέφει το καλοκαιράκι! αν συνεχίσει έτσι το Πάσχα σίγουρα θα κάνουμε τις πρώτες μας τσαλαβούτες. Ο καιρός αυτός λοιπόν ενδείκνυται για βολτούλες και εδώ στη Θεσσαλλλονίκη βόλτα σημαίνει παραλία. Ευτυχώς ο καλός μας πρώην δήμαρχος πριν τελειώσει τη θητεία του έκανε και ένα καλό: αποπεράτωσε τον καλλωπισμό της παραλίας που έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη και προδιαθέτει μέχρι και τον πιο τεμπέλη για περπάτημα. Αφού να φανταστείτε δεν υπάρχει θείτσα στην πόλη που να μην έχει γίνει fit!! έχουν προμηθευτεί όλες φόρμες και αθλητικά και βγαίνουν κάθε μέρα παγανιά.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ



Είχα πολύ καιρό να φτιάξω μαρμελάδα και ήθελα να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να μην έχω ξαναδοκιμάσει. Όταν πρωτοάκουσα για μαρμελάδα ντομάτα μου ξένισε πάρα πολύ, όσο μου ξένισε και το γεγονός ότι η ντομάτα είναι φρούτο και όχι λαχανικό. Το αποτόλμησα λοιπόν και είδα τι έχανα τόσο καιρό που δεν την δοκίμαζα. 

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΦΥΛΛΟ-ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Προσπαθώ εδώ και πάαααααααρα πολύ καιρό να μεταφορτώσω αυτό το βίντεο και επιτέλους τα κατάφερα!! Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τη μανούλα μου και τώρα ήρθε η ώρα να τη θαυμάστε και live (κατά μία έννοια) και επί το έργον. Όσοι από σας λοιπόν αγαπημένοι μου αναγνώστες δεν ξέρετε να ανοίγετε φύλλο δώστε προσοχή και θα μάθετε από κάποια που εγώ τουλάχιστον θεωρώ expert του είδους!! (όσο και να έχω προσπαθήσει φύλλο σαν το δικό της δεν έχω καταφέρει να φτιάξω..)
ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



Νηστίσιμα και μαλακά μπισκότα σοκολάτας ή πιο απλά τα μπισκότα της Ελένης όπως τα λέμε εμείς στο σπίτι. Και ναι καλά το κατάλαβες τώρα θα σου εξηγήσω τι εστί φίλη Ελένη. Με την Ελένη γνωριστήκαμε το 2004 όταν και οι δυο πιάσαμε δουλειά στην Ολυμπιακή, στην εξυπηρέτηση εδάφους και ήταν "έρωτας με την πρώτη ματιά"! από τότε κάνουμε κολλητή παρέα και έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά, μυστικά, λύπες, χαρές, με αποκορύφωμα αυτής της ...μοιρασιάς την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share