Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

DIY ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH



40 μέρες για τα Χριστούγεννα...
Φέτος πάντως δεν είμαι η μόνη τρελή που βιάστηκε να αρχίσει να ονειρεύεται Άγιο Βασίληδες και ταράνδους δύο μήνες πριν τα Χριστούγεννα... απ' ότι είδα στις ειδήσεις ήδη στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο έχουν ανάψει τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις κεντρικές πλατείες, για να μη μιλήσω και για τα πολυκαταστήματα που γέμισαν τα ράφια τους με στολίδια και λαμπιόνια πριν καλά καλά σκάσει μύτη ο Νοέμβρης!  Τι να κάνω λοιπόν κι εγώ? λύγισα η γυναίκα και άρχισα να προετοιμάζομαι πυρετωδώς για την αγαπημένη μου εποχή του χρόνου (δε χρειαζόταν και πολύ σπρώξιμο είναι η αλήθεια). 


Ψάχνοντας λοιπόν στο pinterest βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το στολισμό εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου. Αν σας ενδιαφέρουν τα DIY (Do It Yourself) projects θα βρείτε κι από αυτά. Σας μίλησα ήδη για τα Advent Calendars (έχω αρχίσει να δουλεύω το δικό μου και θα σας το παρουσιάσω στις 1/12). Σήμερα σας έχω centerpieces, στολίδια και διακόσμηση.
Δείτε και εμπνευστείτε....................


Αυτό θα πάει σίγουρα στο δωμάτιο του μικρούλη Αχιλλέα μας.....






για το γιορτινό τραπέζι..



I really really LOVE this!
για τον κήπο..



Στολίδια DIY





Αν θέλετε να δείτε και τα υπόλοιπα Χριστούγεννιάτικα pins ακολουθείστε με στο http://www.pinterest.com/pelagie/christmas-crafts-recipes/

Καλές Διακοσμήσεις!

4 σχόλια:

  1. Τι όμορες ιδέες που είναι όλες!
    Τα κεράκια με τα ξύλα κανέλας τα είχα ξαναδεί, και φέτος έλεγα να δοκιμάσω να τα φτιάξω.
    Καλό Σαββατοκύριακο Πέλα μου, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είσαι η μονη που ονειρεύεται τα Χριστούγεννα από τώρα, Πέλα! Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα! Είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Οι ιδέες για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι εξαιρετικές! Κάποιες μάλιστα είναι και πολύ εύκολες να γίνουν. Θα τις έχω υπ΄όψιν μου!
    Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειες όλες! Ανυπομονώ να στολίσω!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share