Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Άλλο ένα βραβείο



Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τα έτερα μας ήμισυ που μας στηρίζουν καθημερινά σε κάθε μας βήμα (μπλα μπλα μπλα), αλλά πάνω απ'όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις μπλογκοφίλες Κική από το tantekiki και τη Σοφία Ζ. από το agapi gia dimiourgia που μας τίμησαν με αυτό το υπέροχο βραβειάκι και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα (χειροκροτήματα και αλαλαγμός!!!!).
Θα το χαρίσουμε κι εμείς λοιπόν με τη σειρά μας σε αγαπημένα μας μπλογκς, κι επειδή σχετικά πρόσφατα κάναμε μια παρόμοια ανάρτηση σήμερα θα θέλαμε να το χαρίσουμε στους καινούργιους μας φίλους.
Έχουμε λοιπόν και λέμε...

Live the life
Να λείπει το...βύσσινο
Μυστήρια από τη σκοτεινή κουζίνα
kitchenstories

Ίσως να υπάρχουν και άλλοι που θα θέλαμε να θυμηθούμε και απλά δεν μας ήρθαν στο μυαλό. Όλο και κάποιο δωράκι- βραβειάκι θα παίξει ξανά στην blogοπαρέα  οπότε επιφυλασσόμαστε για τότε!!










20 σχόλια:

  1. πολύ ωραία, καλημέρα!
    να βλέπω βραβεία να γυρίζουν!!
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)) Η εισαγωγή σας σκίζει!
    Με γεια το βραβείο και σε πολλά επόμενα, με το καλό!

    * Ακόμα λείπει το 1 ταξιδιάρικο;
    Φιλιά 2 για σας!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια κορίτσια και ευχαριστούμε από καρδιάς γα την τιμή που μας κάνετε!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΓΕΙΑ! ΜΕ ΓΕΙΑ! ΜΕ ΓΕΙΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε κοριτσάκια μας!! Και σε εσάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλά βραβεία!
    @ kitchenStories: Εμπίπτεις στην κατηγορία των blogs που ξεχάσαμε και αφού το θυμηθήκαμε έγκαιρα το προσθέτουμε και αυτό στη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα κορίτσια:-) Μόλις προ ολίγου είδα το μήνυμά σας στο μπλογκ και ομολογώ τα έχασα λίγο... Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το δικό σας βραβείο και σας εύχομαι άπειρα ακόμα!!!

    Δεν είναι καιρός που βρεθήκαμε αλλά, πέραν των θαυμάσιων συνταγών σας, με έχετε κάνει να χαμογελάσω πολύ (ακόμα και να συγκινηθώ σε κάποιες περιπτώσεις)... Κι αυτό το χαμόγελο, ειδικά σε τέτοιες περιόδους, είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί κανείς να έχει και το καλύτερο βραβείο που θα μπορούσε να κερδίσει από μια τέτοια (έστω ηλεκτρονική) γνωριμία...

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου για το βραβείο αυτό! Αλλά πάνω απ( όλα για τις επισκέψεις σας, τα σχόλιά σας, το χιούμορ σας και τη ζεστασιά με την οποία με έχετε αντιμετωπίσει από την αρχή... Σας ευχαριστώ και για την εκτίμηση που δείχνετε προς το μπλογκ μου. Να' στε καλά και οι δυο και πάντα αγαπημένες και μαζί σας εύχομαι!!!
    Πολλά πολλά φιλιά και καλό σας βράδυ:-))

    Υ.Γ.:(Από τεχνικής και πρακτικής απόψεως, διότι σε αυτά είμαι μπούφλας, υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω με το βραβείο;;; Βοηθήστε τον αδαή καλοί μου άνθρωποι!!):-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκά κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Αλλά πρώτα πρώτα να ευχηθώ συγχαρητήρια για το βραβείο σας! Να σας χαίρεται η οικογένειά σας να σας χαιρόμαστε και εμείς που σας καμαρώνουμε!
    Φιλάκια από Ν Αφρική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχαχαχαχα!! Αννούλα μας στην αρχή μας συγκίνησες, αλλά με το τελείωμα πέσαμε κάτω από τα γέλια! Σε ευχαριστούμε καταρχήν για όοοοολα τα καλά σου λογάκια και δε γινόταν να μη σε βραβεύσουμε...οι πρωτότυπες, πεντανόστιμες και πολλές φορές εξωτικές συνταγές σου το αξίζουν και με το παραπάνω!
    Τώρα με το βραβείο, αν θες μπορείς να αντιγράψεις τη φωτογραφία και να τη βάλεις κάπου στο blog σου ή να κάνεις και εσύ μια ανάρτηση δίνοντάς το όπου αλλού θέλεις! Μην ανησυχείς και εμάς μας πήρε λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβουμε πως λειτουργεί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sas euxaristo poli poli!! na eiste kala!! :) 8a to stoliso sto blog mou!!! ameee! kalo sas vradi!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (Καλά το φαντάστηκα... και ξαναγύρισα. Δεν μπορεί, σκέφτηκα, θα με φροντίσουν τα κορίτσια τι στο καλό):-)
    Κορίτσια μου χαίρομαι ιδιαιτέρως που σας έκανα να γελάσετε!!! Το έχουμε όλοι τόσο μεγάλη ανάγκη.... Αλλά δεν ακούτε και τη θεία Άννα... Σας το είπα, απλά είναι τα πράγματα... copy τη φωτογραφιούλα, την τσακώνεις (και δεν πληρώνεις και copyright!)και την κοτσάρεις (paste κατά το ελληνικότερον) αναλόγως... φιλοσοφία ήθελε;; Dear Lord (που λέει και ο σύζυγος)!!!

    Φιλιά πολλά και πάλι ευχαριστώ!! Θα βρω θέση περίοπτη στο μπλογκ να το τοποθετήσω και θα το χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου. Φιλιά και στις δυο σας:-) T.A.G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια κορίτσια για το βραβείο σας. Ειλικρινά σας αξίζει!!!
    Η εισαγωγή σκίζει!!
    Καλό σας βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εισαγωγή..όντως σκίζει...κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ..που στο ξεκινημά μου υπάρχει ανταπόκριση..να είστε πάντα καλά και υγειής..εγώ βρήκα θέση και τρέχω να το βάλω..Πολλά φιλιά και σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω, σας ευχαριστώ για τη βράβευση κορίτσια, καλά και κεφάτες να είστε να blogaρετε και θα κερδίσετε κι άλλα βραβεία, κάντε χώρο στην κουζίνα σας να τα βάλετε! :)
    Θα αποδεχτώ το βραβείο φυσικά και θα πάρει τη θέση που του αξίζει μέσα στο κασελάκι με τα μετάλλια ;-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητηρια! Σας αξιζει το βραβειο σιγουρα!
    Παντα τετοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ σας πολύ!
    Το παίρνω και το βάζω στον τοίχο μου, να το καμαρώνω!

    Την καλημέρα μου στο δίδυμο.
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για το βραβείο σας!!! Είναι μεγάλη μου τιμή που δίνετε βραβείο, σας ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κοριτσακια μου γλυκα ευχαριστω για το βραβειακι!Οτι καλυτερο ευχομαι!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια κορίτσια, σας ευχαριστούμε πολύ.
    Καλό βράδυ φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια για το βραβείο σας κοριτσάκια, το αξίζετε πραγματικά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοριτσάκια μου το αξιζετε το βραβείο πραγματικά! Κάθε φορά που επισκέπτομαι το μπλογκ σας αισθάνομαι όμορφα και αυτό νομίζω τα περικλείει όλα! Εκ μέρους του Να λείπει το βύσσινο παραλαμβάνω το βραβείο και σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε να μας περιλάβετε στους καινούργιους σας φίλους. Καλημέρα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share