Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Κοσμήματα


Ξέρουμε θα σας έρθει λίγο άσχετο με το όλο στυλ και το περιεχόμενο του blog αλλά μια και ανακαλύψαμε νέο ταλέντο και ενδιαφέρον, είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Όσο λοιπόν η μια από τις 2 (η Πέλα) ήταν στο ωραιότατο νησί της Κρήτης για δουλειά, η άλλη (η Σόφη) για να απαλύνει τον πόνο της και το σύνδρομο στέρησης, είπε να γραφτεί σε μαθήματα κατασκευής κοσμημάτων. Και να τα αποτελέσματα αποτυπωμένα στην παραπάνω φωτογραφία! Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να μας πείτε τη γνώμη σας. Θα ακολουθήσει και ξεχωριστό blog (το δουλεύουμε ακόμη), για να μπορούμε να ανεβάζουμε ό,τι καινούριο φτιάχνεται.

23 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα κοσμήματα Σόφη!!!!!Μιας και είμαι και εγώ γυναίκα,τα αγαπώ και τα συγκεκριμένα είναι πολύ ωραία,αφού έγιναν με τα χεράκια σου!!!Καλό Σαβ/κο και στις 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόφη μπράβο, πάρα πολύ ωραία!Σίγουρα ότι είναι χειροποίητο έχει άλλη χάρη και αξία!Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή κορίτσια!!!
    Είναι πολύ όμορφα, ειδικά το δαχτυλιδάκι με την άσπρη πέρλα με ξετρέλανε!!!
    Περιμένουμε πολλές πολλές όμορφες δημιουργίες από τα χεράκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τα κορίτσια... πολυτάλαντες ε; Μπράβο μπράβο! Ωραίο να πνίγεις δημιουργικά τον πόνο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή, Σόφη, πολύ ωραία απασχόληση και τα αποτελέσματά της πολύ χρήσιμα!
    Μου αρέσει κι εμένα να φτιάχνω κοσμήματα και είχα ασχοληθεί πολύ παλιά. Μην το αφήσετε, είναι πολύ ενδιαφέρον.
    Περιμένουμε και το άλλο σας blog, με το καλό να έρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο είναι! Πολύ ωραία απασχόληση, την ξεκίνησα και εγώ πριν μερικές μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ!!!!!!ΨΑΧΝΕΣΤΕ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ...ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!!ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ πολύ ωραία . Το ένα καλύτερο από το άλλο. Και αν είναι τόσο ωραία στην αρχή, τα επόμενα θα είναι πολύ πολύ ωραιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο κορίτσια καλή αρχή...πολύ ωραία...φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ναι
    τα μπιζού είναι το άλφα και το ωμέγα κάθε κοκέτας!
    προχωρήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε φιλενάδα εδώ και μέρες δεν μπορούμε να αφήσουμε σχόλια στο μπλογκ σου. ο blogger τρώει χοντρά κολλήματα!! ελπίζουμε σύντομα να επιλυθεί για να μπορούμε να τα λέμε με την ησυχία μας! φιλιά

      Διαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι! Ναι βρε Νάσιά μου κάνε καμιά ανάρτηση με οδηγίες γιατί θέλω κι εγώ να αρχίσω να ασχολούμαι σιγά-σιγά. Μια και η Σόφη έπιασε τα κοσμήματα είπα να πιαστώ εγώ με τις διακοσμητικές κατασκευές. Περιμένω σχετική ανάρτηση εναγωνίως! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΟΦΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοφάκι είναι φανταστικά όλα!! Καλή εβδομάδα να εχετε!! Φιλάκια και στις δυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχ τι χρυσοχέρα και ταλαντούχα ξαδερφούλα έχω εγώ!! σας ευχαριστούμε όλες τα μάλα για την ηθική υποστήριξη!! φιλάκιαααα πολλάααα και καλή εβδομάδα σε όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα κοσμήματα είναι αριστούργημα Σόφη! Μπράβο! Τα μαθήματα κοστίζουν πολύ; Φτιάχνω κι εγώ ερασιτεχνικά κάποια μπιχλιμπίδια και θα ήθελα να μάθω περισσότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. iperoxa!!! bravo!!! kali arxi euxomai!!! poli kali sas evdomada!! filiaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί εγώ δεν έχω χρυσοχέρα ξαδερφούλα?!! Ό,τι και να κάνει από μαγειρικής (μέχρι στιγμής)τουλάχιστον άποψης γίνεται τέλειο!! Σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου πολύ πολύ!- Σόφη
    @Gilla: Κοστίζει λίγο είναι η αλήθεια και ειδικά ο εξοπλισμός που θα χρειαστείς, αλλά μαθαίνεις τεχνικές που δύσκολα τις μαθαίνεις μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κορίτσια .. υπέροχα τα κοσμήματα ... τώρα τα είδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σόφη τα κοσμήματα είναι απλά υπέροχα και δεν μου φαίνονται καθόλου ως αποτέλεσμα αρχάριας :P άρα το 'χεις!!!!πππφφφφ κι εγώ ζήλεψα τώρα...πόοοοσα μαθήματα να κάνω μήπως κ φτιάξει τπτ το χέρι μου;;;Γιατί εγώ ξέρω πως δεν το'χω:(
    Φιλιά πολλά και καλή σας βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share