Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

DIY HALLOWEEN CANDY HOLDERS



FRANKENSTEIN, DRACULA, ONE EYED MONSTER CANDY HOLDERS


Έτοιμα και τα κουπάκια για τα γλυκά των παιδιών! 

Οι ετοιμασίες για το πάρτι γενεθλίων του μικρούλη μας, το οποίο θα είναι συγχρόνως και Halloween party με αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, συνεχίζονται πυρετωδώς! Κι όπως θα καταλάβατε αυτά τα κουπάκια - καλαθάκια είναι για τα γλυκάκια που θα πάρουν οι μικροί μας καλεσμένοι στο τέλος του πάρτι (η χαρά του οδοντίατρου αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το Halloween - it's all about the candy.


Τα κυπελλάκια τέρατα θα είναι ασορτί με τις τερατο-προσκλήσεις μας τις οποίες θα σας δείξω λίαν συντόμως.


Ως γνωστόν τρελαίνομαι για χειροτεχνίες οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω και να πάρω ετοιματζίδικα κουτάκια. Η δημιουργία τους ήταν πολύ διασκεδαστική - τα πρώτα κομμάτια τα κράτησε ο Αχιλλίκος μου για να τα παίζει ως φιγούρες- κι επιπλέον ήταν πολύ εύκολη υπόθεση και πολύ οικονομική!  Τα μόνα πράγματα που κόστισαν (ελάχιστα χρήματα όπως θα δείτε) ήταν τα πολύχρωμα κυπελλάκια (0,50Ε τα 20 τμχ.), τα pipe cleaners (0,59E το σακουλάκι) και τα μάτια χειροτεχνίας - google eyes (0,50Ε το σακουλάκι). 


Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να έχετε την ικανοποίηση ότι φτιάξατε κάτι ολόδικό σας??





ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ: 

  • Μαύρο μαρκαδόρο
  • Μαύρο χαρτόνι
  • ψαλίδι 
  • μολύβι
  • πολύχρωμα κυπελλάκια
  • google eyes
  • pipe cleaners
  • κόλλα

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κάνουμε 2 τρύπες στα κυπελλάκια (1 σε κάθε πλευρά) και περνάμε τα pipe cleaners για να κάνουμε τα χερούλια, αφού πρώτα τα στριφογυρίσουμε δυο-δυο όπως στην εικόνα για να γίνουν πιο γερά.
Ζωγραφίζουμε με το μαρκαδόρο τα μαλλιά, τα φρύδια και τις ουλές του Φρανκενστάιν.
Κολλάμε από κάτω τα μάτια.
Ζωγραφίζουμε στο μαυρο χαρτόνι τα κέρατα για το τέρας, φτερά νυχτερίδας για τον Δράκουλα και βίδες για τον Φρανκενστάιν. Τα κόβουμε και τα κολλάμε πάνω στο ποτηράκι (στα πλαϊνά τα φτερά και τις βίδες, στο επάνω μέρος τα κέρατα). 




Και τα κυπελλάκια μας είναι πανέτοιμα για να βάλουμε μέσα τα δωράκια των παιδιών: γλυκά, πλαστελίνες, φούσκες ή ό,τι άλλο θέλουμε. Εμείς θα τα χρησιμοποιήσουμε για να βάλουν μέσα τα γλυκά που θα μαζέψουν τα παιδιά από την πινιάτα κι έτσι να μπορέσουν να τα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share