Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ

ο ανυπόμονος και πεινασμένος σύζυγος δεν περίμενε τη φωτογράφηση και την ανακάτεψε γι' αυτό φαίνεται λίγο....άρτσι μπούρτσι και λουλάς αλλά και πάλι μπάνικη δεν είναι???? εεεεεεεεε???
Η δίαιτα συνεχίζεται ακάθεκτη, καθώς τον Αύγουστο πρέπει να μπω σε νυφικό και όχι σε αερόστατο, με την αγαπημένη μου σαλάτα ανακύκλωσης, γιατί εγώ πάντα θυμάμαι να φτιάξω σαλάτα του Καίσαρα όταν μου έχουν ξωμείνει κοτόπουλο και ψωμάκι από την προηγούμενη μέρα!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


Αγαπημένη μου μπλογκόσφαιρα,
σου γράφω από το κρεββάτι του πόνου! θες η πόρτα του δωματίου που άφησα ανοιχτή χθες το βράδυ, θες το ασήκωτο μπανιερό του μπέμπη που μεταφέρω κάθε μέρα, θες το τρέξιμο στον καθαρό (λέμε τώρα) αλλά παγωμένο αέρα, εγώ μια φορά δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου! 

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

CUPCAKES ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑΣ





Είναι πλέον γεγονός κυρίες και κύριοι, το ραντεβού φιξαρίστηκε: στις 24 Αυγούστου και ώρα 5:30μμ το βλαστάρι μου θα αποκτήσει όνομα και εμείς θα ενωθούμε εις σάρκαν μίαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Όχι ότι ήμουν ποτέ το κοριτσάκι που από μικρό ονειρευόταν τον παραμυθένιο γάμο, το τέλειο νυφικό κτλ αλλά για τον μπεμπαρίνο έναν τζερτζελέ θέλω να τον κάνω. 

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ





Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα της υγιεινής διατροφής σας έχω σήμερα κριθαρότο, άλλη μια συνταγή του Άκη, με μερικές αλλαγές, από το πρωινό μου. Λοιπόν όσο περισσότερο δοκιμάζω τις συνταγές του πρώτου Έλληνα master chef (θα καταρρεύσω!) τόσο περισσότερο μ' αρέσει. Μέχρι τώρα δε με έχει απογοητεύσει ούτε μια φορά.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΨΕΥΤΟΜΑΦΙΝΣ ΑΠΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΒΓΟ



Ύστερα από πολλές διατροφικές ατασθαλίες, εθισμό στα γλυκά και νούμερα στη ζυγαριά που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, αποφασίσαμε μαζί με τον αντρούλη μου ( γιατί κι αυτός από συμπαράσταση προς την γκαστρωμένη δυσκολεύεται πλέον να κλείσει τα παντελόνια του..) να αρχίσουμε τρέξιμο και να μειώσουμε λίγο τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε κάθε μέρα. 

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ


το κομμάτι όπως βλέπετε είναι διαίτης!

Η πρώτη ανάρτηση για το 2013 δεν μπορούσε παρά να είναι γλυκειά, έτσι γλυκό όπως πρέπει να είναι και το καινούργιο έτος. Πως τα περάσατε τις γιορτές? φάγατε και ήπιατε του σκασμού? ξενυχτήσατε? εμείς φέτος λόγω μπεμπαρίνου ίσα ίσα που προλάβαμε να κάνουμε αλλαγή και να κόψουμε τη βασιλόπιτα και πέσαμε ξεροί για ύπνο...παρ'όλα αυτά περάσαμε τέλεια!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share